Dobro počutje

Dobro počutje

Prijetna vadba, katere namen je energijo pridobiti in nič izgubljati. Prebuditev celega telesa, raztezanje, krepitev močnih globokih trebušnih in hrbtnih mišic ter ozaveščeno slediti dihanju skozi gibanje. Vadba, ki te opomni na telo kot celoto - je edinstveno, močno in tvoje.

Antistresna vadba

Glavne značilnosti:

Vsako sredo ob 9.00

• Vadba poteka vodeno na prijeten način, brez rekvizitov in poskokov.

• Aktivnost poteka na blazinah, brez superg v prijetnem in mirnem ambientu.

• Je popolnoma varna za hrbtenico in kolena.

Trajanje:

• 50 min

Cena:

• 1 obisk / 21€
MESEČNA KARTA: 4 OBISKI / 69€

Tovrstna vadba je primerna za vse, ki čutite, da je čas svoje telo začeti prebujati z varnim in doslednim pristopom. Zagotavljamo ravno pravšnjo mero utrujenosti brez izčrpanosti ob koncu.Vadbo vodi diplomirana športna trenerka Tjaša Babnik z več, kot 12 letnimi izkušnjami na področju gibanja raznolike generacije, kot tudi starejših. Namen vadbe je tudi naučiti vadeče bolje čutiti in slišati svoje telo. Ne glede na to, v kolikšni meri ste gibljivi, močni in sposobni trenutno – se na tej uri vadbe naučite sprejeti tisto, kar vaše telo potrebuje in zmore. Vadba vsebuje vse elemente pilatesa, ozaveščamo pomen mišic medeničnega dna in gibljivost medenice. Na vsaki uri naredimo vaje za celotno telo.

Zvočno GONG sproščanje

Glavne značilnosti:

1x na mesec v soboto ob 10:00 (termine objavljamo sproti)

• Obvezne prijave

Naše telo je bioelektrični sistem, ki ga s pomočjo zvoka spreminjamo, krepimo in uravnovesimo. Zvok sproži spreminjanje vzorcev možganskih valov in predstavlja neprecenljiv vir energije, saj deluje kot učinkovit pripomoček pri spreminjanju elektromagnetnih polj in impulzov tako v nas kot v našem okolju. Kar pomeni, da lahko ob neravnovesju elektromagnetnih parametrov v telesu (motnje v organov, ipd.) z eno ali več oblikami zvoka ponovno obnovimo homeostazo (ravnovesje). Tako si lahko olajšamo bolečino in celo sprožimo zdravljenje. Z zvokom pa izboljšamo tudi koncentracijo, ustvarjalnost in sprostitev.

SLEDI NAM NA SOCIALNIH OMREŽJIH

POKLIČITE NAS IN SE NAROČITE:

Naroči se na novičke

* indicates required
0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaV trgovino