O nas

NAŠA VIZIJA

Z novim letom so se mi uresničile velike sanje in ja postali smo Center zdravja in lepote. Vse na enem mestu. Terapevtske storitve, Kozmetične storitve in Spa center, to smo sedaj jaz in moje dragocene punce, ki delujejo v centru. Vsaka z svojo nalogo, skupaj sestavljamo celoto. V to smo prerasli iz Terapevtska centra, ki je deloval od 2018 do 2022.
Smo Center, kjer je prostora za več. Gradimo na zaupanju in delujemo z mirnostjo. Vsakemu od vas se posvetimo in želimo, da najdete tisti košček mozaika pri nas, ki ga v tistem trenutku iščete. Telo je naš tempelj. Nega telesa je del procesa, v katerem smo vsak trenutek ali se tega zavedamo ali ne. Življenje je zgodba. Naš Center zdravja in lepote je naša zgodba, želimo jo pisati skupaj z vami, zato dobrodošli.

Hvaležni smo vsakemu od Vas za zaupanje.

Moja zgodba

Moje delo je moja strast, je iskrica, ki me izpolnjuje vsak trenutek, je del mojega življenja.
Vsi v sebi nosimo čudovite darove. Odkritje le teh in delovanje je pravi blagoslov, ker izpolnjuje naše življenje. Moj dar je zaživel z Zdravilnim dotikom. Refleksoterapija, masaže, prisluhniti, vse to in še več … je zdravljenje z Zdravilnim dotikom. Niso samo masaže, je nekaj več …
Vsaka masaža ali terapija je drugačna, edinstvena, ker smo ljudje različni, ker smo unikati. Moje delo temelji na želji, da pomagam ljudem, ki so se odločili, da zaživijo polno Življenje.
Življenje mi je dalo dar, da Živim ... Da Živim in Sem.
Pot mojega življenja je bila in je zanimiva, veliko padcev in veliko vzponov, ampak vse to je bilo potrebno, da sem odkrila svoj biser. Da sem pogledala v svoje Srce, odstranila bolečino, ki je bila v njem zapisana in si dovolila Čutiti. Čutiti sebe in se imeti Rada. V Srcu sem srečala Ljubezen, in ko sem bila dovolj močna, sem si dovolila, da ljubezen privre na plano, da jo čutim in da jo živim.
…in prišel je čas za širitev.

Marinka

Izobraževanja

Tjaša

Izobraževanja

Patricija

Izobraževanja

Saša

Izobraževanja

Maja

Izobraževanja

Urška

Izobraževanja

Lokacija

Dejavnosti za nego telesa, Marinka Lavrič s.p.
Cesta Toneta Kralja 8
1290 Grosuplje

Davčna številka: 45125503

Delovni čas

ponedeljek, petek 8-19h
torek, sreda, četrtek 9-20h

Delovni čas je informativne narave.

Rezervacija

Svoj termin si rezervirajte na:

SLEDI NAM NA SOCIALNIH OMREŽJIH

POKLIČITE NAS IN SE NAROČITE:

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaV trgovino