Savne

Savne

Dobrodošli v svetu popolne sprostitve. Stilsko dovršen Wellness Spa je prostor edinstvene izkušnje. Je naša zgodba za Vas. Dovolite, da Vas popeljemo vanjo. Oaza savn je kraj, kjer umirimo nemirnega duha, odpočijemo utrujeno telo in se napolnimo z novo, svežo energijo. Bogat nabor edinstvenih tretmajev se dopolnjuje s savnami, ki smo jih skrbno pripravili za Vas. PREPUSTITE SE TOPLOTI, MIRU IN PREBUDITE SVOJE TELO.

Zakaj obiskati SAVNO?

Obisk savne je s svojimi pozitivnimi vplivi ena najboljših neg in terapij telesa in posledično vpliva na naše zdravje ter dobro počutje. V hladnih oz mrzlih dneh nam poleg skodelice vročega čaja prija posedanje ob kaminu ali obisk savne. Že sama beseda ''sauna'' je finskega izvora in predstavlja sveti kraj. Vstop v svet savn pozitivno učinkujejo na naše zdravje in vpliva na naše dobro počutje. V mrzlih dneh je savna odlična izbira za detoksikacijo telesa, potenje čisti telo, ter sprošča mišice. Po napornem in stresnem dnevu toplota sprosti telo in duha ter nas zaziba v občutek spokojnosti, nežnosti, radosti. Z savnanjem zmanjšujemo utrujenost, odpravimo stres, hkrati pa povečujemo elastičnost in prožnost kože, saj se telo hitreje obnavlja. Poveča se vitalnost in upočasnjuje se staranje. Prepustite se toploti, miru in prebudite svoje telo skozi različne rituale, ki Vam jih ponujamo.

Pozitivni učinki savnanja:

• odprava stresa;

• poveča se cirkulacija krvi;

• zmanjšanje utrujenosti;

• fizična in psihična sprostitev;

• poveča se elastičnost in prožnost kože;

• poškodovane mišice in vezi se hitreje obnavljajo;

• blažitev revmatičnih obolenjih, glavobolov;

• razstrupljanje telesa in hujšanje;

• vitalnost in upočasnjuje se staranje.

Razvajanja

Razvajanje za pare

Uživajta - ker si zaslužita.

Več

ČAROBNO RAZVAJANJE

DELUXE RAZVAJANJE

Razvajanje za prijateljice

Več

DOBRO POČUTJE

REGENERACIJA

DETOX - RAZSTRUPLJANE

Vrste savn

FINSKA SAVNA – VROČA IN SUHA

Finska tradicionalna savna je predhodnica vseh savn, saj jo poznamo več kot tisoč let. Finska savna je lesen prostor, v katerem se temperature zraka gibljejo od 70 °C pa vse do 90 °C. Zrak v prostoru je zelo suh – relativna vlažnost namreč ne preseže 20 %. V finski savni stoji peč, na kateri se greje kamenje, ki ga lahko polivate z eteričnim oljem obogateno vodo. S slednjim ustavrimo vroč val pare, ki dodatno ogreje prostor in pospeši znojenje telesa.

Več

ZELIŠČNA SAVNA

Zeliščna savna je ena od izpeljank finske savne. Temperatura zraka v njej je med 40 in 60 stopinjami Celzija, zračna vlaga pa od 40- do 60-odstotna. V zeliščni savni se zelišča, kot so kamilica, sivka, evkaliptus, meta, prek nežne pare počasi izločajo v prostor in sproščajo preobremenjen živčni sistem ter prenapete mišice, blagodejno pa vplivajo tudi na dihala. Zaradi nižjih temperatur je zeliščna savna idealna za tiste, ki ne prenašajo dobro visokih temperatur.

Več

SOLNA SAVNA

V solni savni se vdihavajo drobni delci soli, to se imenuje haloterapija. Haloterapija ima blagodejen učinek na dihala, izboljšuje pa tudi splošno počutje. Mikrodelci soli v zraku zmehčajo sluz, očistijo in razkužijo dihalne poti ter tako preprečujejo vnetja. To lajša raznovrstne bolezni dihal, kot so astma,kronični bronhitis… . Uporablja se tudi ob različnih alergijah in vnetju ušes.

Več

INFRARDEČA SAVNA

Infra rdeče savne delujejo z naravno življenjsko energijo. Infra savna je najbolj varna. Njena temperatura se giba med 50 in 60 °C. Infra žarki prodrejo do 4 cm globoko pod telesno tkivo in s tem ustvarijo naravno vibracijo, ki segreje tkivo tako, da se začnemo potiti. Infra grelci vaše telo segrejejo na enak biološki proces, kot če bi bili na vročem soncu in se potili. Zaradi globinskega ogrevanja organov se povečata srčni utrip in krvni pretok.

Več

DARILNI BONI

Obdarite in razveselite svoje bližnje z darilnim bonom. Svoje zadovoljstvo z nami delite naprej.

Darilni bon lahko naročite na 031 505 892 ali [email protected]

Pravila in priporočila

V nadaljevanju je podanih nekaj priporočil, ki vam bodo pomagala pri pravilnem savnanju in s tem tudi dobrem počutju tako vas kot tudi vseh ostalih ljudi v savni.

Pravila savnanja

Kako začeti?

Kdaj je savnanje prepovedano?

Kako se je potrebno pripraviti na savnanje?

Kako poteka savnanje?

Kako zaključimo s savnanjem?

Še nekaj dodatnih informacij

SLEDI NAM NA SOCIALNIH OMREŽJIH

POKLIČITE NAS IN SE NAROČITE:

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaV trgovino